Walk & Wine Zlatar „Doživljaj vrhunskih vina i kulturno-povijesne baštine grada Zlatara“

Povodom Svjetskog dana vina, Sttube Zagorje Outdoor i TZ Zlatni istok Zagorja pozivaju vas na Walk&Wine doživljaj upoznavanja kulturno-povijesne baštine grada Zlatara i njegovu vinogradarsku tradiciju uz prezentaciju i kušanje vina Vinarija „Žerjavić“ i „Orsag“.

Pozivamo vas da nam se pridružite u subotu, 25.05.2024. s početkom u 10 sati na parkiralištu Vinarije „Orsag“ u Zlataru, Martinečka 16. Program započinje pićem i kolačićima dobrodošlice u dvorištu obitelji Žerjavić i interpretacijom zlatarske povijesne baštine s kratkim predstavljanjem značajnih Zlatarščana i vanjskim razgledom Župne Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. U podrumu Vinarije „Žerjavić“ i Vinarije „Orsag“ ispričati će priču o tradiciji vinogradarstva u Zlataru i predstaviti će nam svoja vina koja će se moći probati uz „finger food“.

Očekuje vas lagano pješačenje u duljini od 8,5 km i 250 m uspona sa završetkom programa do 17 sati.

Pogodno za obitelji s djecom iznad 12 godina. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Cijena 30 Eur (za djecu do 16 g besplatno) –  uključuje organizaciju i vođenje, interpretaciju kulturno-povijesne baštine, piće i kolačiće dobrodošlice, predstavljanje i kušanje vina Vinarija „Žerjavić“ i „Orsag“ uz „finger food“, poklon paket pokrovitelja.

Za grupe unutar tvrtki, udruga i turističkih agencija odobravamo popust.

Broj prijava je ograničen.

Dođite u ovaj dio Hrvatskog zagorja i uživajte u hodanju, u prekrasnim vidicima, u zanimljivim pričama i u kušanju vrhunskih i zanimljivih vina.

Link za prijavu:  https://forms.gle/g2PC4L2yVGnmRBjx7

E-mail za prijavu: info@sttube.hr

Nakon prijave, šaljemo vam mail koji sadrži upute o mjestu sastanka, potrebnoj obući i odjeći, plaćanju kao i ostale važne informacije. Ako neka informacija nedostaje ili vam je bilo što nejasno, obratite nam se s povjerenjem na info@sttube.hr ili +38598210359 (Ivica)

Podijeli :

Turistička zajednica

Zlatni istok Zagorja